محمدرضا شجریان، پس از سالها رنج بیماری، در 80 سالگی درگذشت و دوستداران تبریزی خود را به خاطره دوردست «زمستان 1380» و غلغله مقبرهالشعرا در آن روز پرخاطره بُرد
ادامه نوشته »رویکرد اساسی مدیریت کشور معطوف به مچاله سازی فقر است.
آیا تعریض به رویکرد خیریه ای به معنای انصراف از کمک مردمی به فقراست؟ هرگز. اما این کمک ها نباید به هیچ طریقی مسئولیت گریزی حکومت را در اقامه عدل و مبارزه با ظلم، رسمیت ببخشد و عادی کند.
ادامه نوشته »گداپرور نباشیم!
چون ادعای تبریز شهر بدون گدا در گوش آفاق پیچیده است به خاطر همین روی سخنم با تبریز است؛ ضمن آن که اول سوزن را به خودمان می زنیم تا بعداً بتوانیم در مورد دیگران …
ادامه نوشته »جانا سخن از زبان ما میگویی
شنبه: شهردار تبریز در جریان نشست خبری نخستین اجلاس وزرای گردشگری مجمع گفتوگوی همکاری آسیا، در سخنانی بیمقدمه و در حضور استاندار آذربایجانشرقی، معاون گردشگری رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دیگر …
ادامه نوشته »وای به روزی که بگندد نمک!
وقتی که نوروز سال ۹۴ سریال «در حاشیه» با موضوع نقد عملکرد پزشکان و بیمارستانها و کادر پزشکی از تلویزیون پخش شد، موج عظیم اعتراضات و انتقادات و امضاهای ریز و درشت در راستای محکوم …
ادامه نوشته »خوشا به حال خوشاخلاقها! – بخش سوم
در دو شماره گذشته این ستون یادداشتی درباره خوشاخلاقی نوشتیم. این یادداشت در خصوص پاسخگویی به سه پرسش اساسی مطرح شد. اینکه چرا خوش به حال کسی که خوشاخلاق است؟ خوشاخلاقی یعنی چه و به …
ادامه نوشته »خوشا به حال خوشاخلاقها – بخش دوم
در شماره گذشته – ۲۸ بهمن ۹۴، همین ستون – یادداشتی در باب خوشاخلاقی آغاز کردیم که درباره پاداشهای حسن خلق و خوش به حالی بسیار خوشاخلاقان بود. همچنین احادیثی درباره ویژگیهای افراد خوشاخلاق بیان …
ادامه نوشته »مقبرهسازی در قحط سال مروّت
جوانتر که بودم پرسپویسی دوآتشهای بودم! پرسپویسی که با عابدزاده و مهدویکیا و عبدی و پیراونی ترجمه میشد. هنوز هم شیرینی ۱۴ برد پیاپی لیگ ۷۷ و بعد، قطع نوار پیروزیها، با شکست تلخ «دو …
ادامه نوشته »گفتگو با بازمانده جوان خاندان کلکته چی؛ یادگار کلکته در تبریز
اشاره- خاندان کلکته چی در میان تبارهای اصیل و صاحبنام تبریزی، جایگاه ویژه ای دارد. از مسجد زیبا، دنج و تاریخی کلکته چی تا خانه های قدیمی و صنایعی که با همت این خاندان در …
ادامه نوشته »خوشا به حال خوشاخلاقها!
آنگونه که در شماره نخست این ستون اشاره شد، شروع یادداشتهای این ستون را با رجوع به واژه «طوبی» قرار دادیم که معنی نخست آن خوش به حالی است و در کلام وحی و سخنان …
ادامه نوشته »